About

Bron: Wikipedia

Van Oncen maakte in 2008 haar tv-debuut als nieuwe presentatrice bij Nickelodeon en stapte na twee jaar over naar de Antwerpse zender ATV. Sinds 2019 vertolkt Van Oncen een hoofdrol in de Vlaamse fictiereeks Dertigers die wordt uitgezonden op Eén[1] en die eind 2019 genomineerd was voor een Rose D’or.[2] Ze speelt hierin de rol van Saartje De Smet. Na deze rol speelde Van Oncen in 2021 de rol van Kelly Vaessen in de online reeks De Wraakmoord en nog in datzelfde jaar de rol van Alissa in de fictiereeks ‘Onder Vuur’. In 2022 staat ze voor het eerst op de planken in het theaterstuk ‘Assisen De Sterrenmoord’. Ze kruipt er in de huid van getuige Lieze Peeters.

2023 start voor de Antwerpse met een job als co-host van de gloednieuwe ochtendshow voor Radio2 die ‘Goeiemorgen,Morgen!’ zal heten. Ze neemt die rol op zich naast Peter Van de Veire. Verder in dat jaar is ze ook als actrice nog te zien in oa Assisen en Onderhuids.

In 2020 deed ze mee aan De Slimste Mens ter Wereld. In 2022 nam Kim deel aan De Verraders op VTM. Ze won het programma samen met zanger Bart Kaël, ex-veldrijder Niels Albert en roeier Ward Lemmelijn.

Daarnaast baat ze samen met haar broer de plaatselijke Delhaize in Putte-Kapellen uit

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief