CYPRUS

Niels en ik hadden er thuis een paar zeer drukke en hectische werkweken op zitten en dat in combinatie met slecht nieuws in de familie trok ons over de streep om even te gaan bekomen.

De eerste maanden van een zwangerschap zijn niet alleen altijd rozengeur en maneschijn en ook dat mag eerlijk gezegd worden. Mijn lichaam was vrij vermoeid en ik had toch best wel wat misselijk geweest. Ook mijn hormonen waren de eerste drie maanden soms all over the place dus besloot mijn man dat het genoeg geweest was en dat we een paar dagen zon en elkaar wel verdiend hadden.

Jack bleef bij mijn ouders waar hij verwend wordt dat het geen naam meer heeft (dat wordt weer ‘bijvijzen’ als we terug komen). Hij slaapt ’s middags nog twee uur en gaat graag om 19h ten laatste zijn bed in dus vonden we het verstandiger hem thuis te laten al missen we hem uiteraard wel heel erg. Toch is zo’n paar dagen met twee niet enkel gezond voor je relatie het is ook ideaal om echt positieven te komen.

Op babymoon naar Cyprus dus … Het is er in het najaar echt nog heel erg mooi en warm weer en niet te ver vliegen. Het is vooral een aanrader voor natuurliefhebbers. Je hebt hier prachtige rotsen, uitgestrekte landschappen en prachtige baaien. Ook als je graag wandelt is het hier ideaal. Het is niet zo heel groot dus met één keer heb je het wel gezien, maar om uit te rusten en wat vitamine D op te doen om onze koude winter te overbruggen is het een prima bestemming.

Wij zijn ready to rumble en om in maart ons nieuwe prinsje of prinsesje te verwelkomen. En dan gaan we nu vol nieuwe energie de babykamer en doopsuiker afwerken hebben we hier besloten. Tot snel! PS Niels wil niet mee op de foto voor de blog en is dan ook liever fotograaf, maar hij was er wel degelijk bij hihi.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief