JACK 1 YEAR

3 juli 2015
Een maand voor de uitgerekende datum moest je ons zo nodig verrassen. Je kon niet snel genoeg zijn om de wereld te ontdekken.
3 juli 2016

Een jaar is voorbij gevlogen waarin ik een hele resem aan nieuwe en intense emoties ontdekt heb. Ik kwam te weten dat mijn hart nog een extra speciaal kamertje had dat leeg stond en aan het wachten was tot jij het kwam betrekken. Heel gek ook hoe ik plots kon wenen bij het bekijken van het journaal of bij het lezen van een banaal krantenartikel. Het is crazy hoe ik nu een leeuwin geworden ben voor het (in mijn ogen) mooiste welpje ter wereld. Het was eng om te ondervinden dat jij nu mijn achillespees bent waarvan ik wil dat iedereen er ver van uit de buurt blijft. Ik ben blij, verwonderend, trots, moe, bezorgd, gelukkig, emotioneel, radeloos en verliefd geweest.

Maar vooral heb ik vol overgave van je gehouden. Elke dag, uur, minuut en seconde van dit jaar zat je in elke vezel van mijn lichaam en zat je ALTIJD in mijn gedachten of dromen. En dat zal zo blijven … VOOR ALTIJD
HBD mijn lieve kleine jongen.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief