JACK 2 JAAR

TML is big momenteel, maar in de schaduw vierden wij een voor ons veel belangrijker mini (cactus) festival. Onze lieve Jack werd twee jaar (!ik zweer dat ik enkel met mijn ogen knipperde sinds mijn bevalling!). ‘De tijd gaat zoooo snel eens je kinderen hebt’, zeurde mijn mama vroeger. Turns out dat ze uiteindelijk over alles gelijk heeft. Shocker!

Als er reden is om te vieren dan zijn we er als de kippen bij en we zochten een stoer thema om zijn tweede levensjaar in te luiden. Aangezien hij van cactussen houdt (ons huis staat er redelijk vol van dus hij kan niet anders) waren we het snel eens over het cactus thema. Ikke blij, want ‘toevallig’ ben ik ook helemaal in mijn cactus fase.

Als we gaan dan gaan we hard (als je dit leest volg je mij en dus weet je wat ik bedoel) dus ging ik voor leuke decoratie, droeg eencactus jurk met dank aan mijn vriendin Lieve om ze uit te lenen en zoals steeds zorgde Niels voor de catering (elke dag trouwens :-)). Dank u liefje om verse fruitsla, zelfgemaakte iced tea, hapjes, verse guacomole, broodjes, … te maken. Het was heerlijk en afsluiten met een ijsje van de enige echte ijscoman bleek ook een schot in de roos en voor herhaling vatbaar. We hadden een springkasteel achter de hand voor de kids, maar het bleek niet nodig. De tijd vloog voorbij terwijl ze samen speelden en zich volpropten met lekkers onder een stralend zonnetje. Voor ons was het hoogtepunt Jack zijn verwondering en enthousiasme heel de middag door. Hij kwam na zijn dutje uit bed en plots waren al die mensen daar voor zijn verjaardag. Zijn reactie (zie foto) spreekt boekdelen. Ook toen iedereen ‘Happy Birthday’ en ‘Lang zal hij leven’ voor hem zong kon hij dit wel smaken. Hij zong btw de week erna te pas en onpas ‘In de glooooria’ en ‘To you’.Laat ons stellen dat hij helemaal into het verjaardag gegeven is voorlopig.

Dan even nog iets over zijn 2, two, deux, twee, dos jaar worden. Alleeee jongens. Gisteren kwam je totaal onverwacht piepen en nu zing je zelf ‘Happy Birthday’ mee. Wat is me dat. Dus ik sta met even veel verwondering als hem te kijken naar hoe hij zich stilletjes aan ontplooit naar een grappige, enthousiaste, energieke, poetsgrage kleuter die in januari klaar zal zijn voor school (aandelen kopen van Kleenex begin december is een go, hello money). Je hebt een eigen wil (strange!), bent ongelooflijk ongeduldig (huh?), praat aan één stuk (van Niels) en kan niet stilzitten (tiens toch?!). Maar vooral … je ruikt naar een lavendelveld, ziet er uit als een prachtige regenboog, proeft naar geluk, klinkt als zonneschijn en voelt als de warmste omhelzing.

Je bent onze alles en maakt heel onze wereld beter.
Happy bday baby
Mama en papa

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief