JACK 4 JAAR

Naar jaarlijkse gewoonte vierden we een nieuw mooi levensjaar van Jack. Ik moest dit jaar extra rusten van de dokter naar aanleiding van mijn zwangerschap en wil dus alvast onze familie en Niels bedanken om zo veel te doen terwijl ik op een stoeltje lag. Het was eens wat anders …

De thema’s voor zijn feestje komen ondertussen uiteraard meer en meer van onze vierjarige met een mening himself en het was duidelijk dat een dino feestje hem wel zou kunnen bekoren. En wat doen we dan …  dino party it is.

 

Omdat het allemaal wat makkelijker moest gaan en ik dus zelf mijn creatieve ei niet kwijt kon deze keer extra veel dank aan Party Boutique Antwerp en springkastelen All For Fun om me te helpen door alles te komen opzetten en ophalen. Een grote zorg minder, super gemakkelijk en Jack vond het GE-WEL-DIG en dat is het voornaamste. Hij kan zo intens genieten van zo’n dagen en laat dan ook heel erg voelen en blijken. Wanneer hij in zijn bedje ligt en zegt ‘Mama dit was weer zo een leuke dag’ dan smelt ik en weet ik waarvoor we het allemaal doen.

 

Gelukkige verjaardag mijn kleine grote jongen. Blijf even energiek, gevoelig, koppig, extravert, lief, nieuwsgierig en wild als je bent. Heel binnenkort wordt je grote broer en je bent sowieso erg zorgzaam dus we kijken er al naar uit wat dit mooie jaar zal brengen met ons viertjes. Gelukkige verjaardag liefste. You will never have to share my love. My love will multiply!

 

 

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief