LOLALIZA X KIM DREAMTEAM

YAY YAY YAY. Morgen is het eindelijk zo ver. Ik heb met LolaLiza samengewerkt aan de ‘Dream Team’ campagne. Wat dit wil zeggen is dat ik een stukje van hun nieuwe collectie heb mogen shooten met een paar van de sterkste vrouwen in mijn leven en in mijn bubbel (behalve mijn lieve mama die thuis herstelt van een operatie aan haar knie). En wat ben ik fier op hen, want ze spatten stuk voor stuk van het scherm ondanks hun soms verrassende achtergrond. Check aub even dit en dit filmpje en je kan er al snel beter een gezicht op plakken en vooral hun verhaal te weten komen. Hieronder deel ik al even het interview dat ik gaf naar aanleiding van de campagne.

Dream Team by Kim van Oncen

“ Het maakt niet uit wat je doet, maar hoe je het doet. Do it & own it ! “

Wanneer vrouwen elkaar ondersteunen, gebeuren er magische dingen. Wij vroegen Kim van Oncen, TV-ster bekend van o.a. Dertigers, supermarktuitbaatster én moeder van 2, wie haar dream team is en waarom ze onontbeerlijk zijn in haar leven!

Voor je dream team heb je 3 krachtige vriendinnen uitgekozen. Waarom deze vrouwen?

Het zijn stuk voor stuk vrouwen die tegenslag gekend hebben, maar toch positief in het leven zijn blijven staan. Ze zijn strijdlustig, energiek en uitermate veerkrachtig!

Zijn er naast deze 3 toppers nog vrouwen die je blijven inspireren?

Mijn mama! Zij is echt een leeuwin die door vuur gaat en zich ook al vaak heeft weggecijferd voor haar kinderen. Ze is een positieve en mooie vrouw, vanbinnen en vanbuiten. Ik heb voor deze campagne de spotlight op mijn vriendinnen gezet, maar eigenlijk mag mijn mama ook niet ontbreken in mijn dream team. Als ik nog maar half zo’n goeie mama wordt als zij, ben ik tevreden.

Wilde jij altijd al als powervrouw in de TV-wereld aan de slag?

Ik wilde zangeres worden, maar na enkele muzieklessen werd al snel duidelijk dat ik daar geen enkel talent voor had (lacht). Ik heb mijn studies marketing en daarna communicatiebeheer afgemaakt en ben daarna in onze supermarkt begonnen. Via een vriendin kwam dan de vraag om een casting bij MTV te doen en daar kwam ik buiten met een job! Die eerste vijf jaar combinatie van supermarkt en TV-werk waren echt heftig. En nu nog! Dertigers combineren met de supermarkt: glamoureus is dat niet (lacht)! Ik sta nu nog elke zondag om 6u op om in de supermarkt te staan. Met 2 kindjes erbij is het een moeilijke balansoefening, maar het lukt !

Op welke momenten in het leven voelde jij je 100% een sterke en trotse vrouw?

Elke keer als ik mijn kinderen op de wereld heb gezet! Want komaan, dat is nu toch écht raar (lacht)? Dan denk ik echt “amai, ik heb hier net een mens gemaakt!” Ik vind het echt krachtig en fascinerend dat vrouwen dat kunnen. Ik heb me ook al heel sterk gevoeld als ik merkte dat ik veerkrachtiger was dan ik dacht. Volgens mij is veerkrachtigheid dan ook echt een enorme sterkte die je in het leven vaak van pas zal komen.

Wat zijn volgens jou nog eigenschappen van sterke vrouwen?

Dat een vrouw straffe dingen doet daar moet van mij niet per se aandacht op gevestigd worden. Dat gebeurt bij mannen ook niet. Maar waar ik steeds bewondering voor heb is voor mensen die hun eigen ding doen. Dat vind ik echt de max. Een zeker je m’en fou’tisme is een eigenschap van een sterke vrouw. Sterk zijn hangt overigens niet af van je carrière. Een vrouw die ervoor kiest om thuis te blijven en voor de kinderen te zorgen is óók sterk, misschien zelfs nog sterker! Ik vind gewoon dat vrouwen die ergens voor kiezen en ergens voor gaan heel sterk zijn. Ongeacht wat dat mag zijn.

Heb je nog powerful advies voor andere vrouwen?

Het maakt dus niet uit wat je doet, maar hoe je het doet. Do it & own it ! Da’s echt sterk in het leven staan volgens mij !

 

 

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief