MALAGA

Ons weekje Malaga zit erop. Tijd dus om onze ervaringen met jullie te delen.

De nadruk in deze blog ligt op de kleding die ik droeg (omdat ik daar de meeste vragen over kreeg :-)) en de avonturen die we

 beleefden, maar hier en daar toon ik toch graag een streepje van de stad (wie mijn Instatories volgt kon de stad mee bezichtigen …) waar we toch wel verliefd op geworden zijn.

De stranden zijn misschien niet meteen van de mooisten der Spaanse beaches, maar de stad zelf maakt dit voor ons ruimschoots goed. Malaga has got it all!

Cultuur, shopping, terrasjes & resto’s, zon, strand en actie. En het leukste is dat het allemaal dicht bij elkaar ligt waardoor je heel veel te voet kan doen. Het is er bovendien ontzettend proper en er hangt een uitgelaten en bruisende sfeer. Verder is er een eindeloze keuze van gezellige terrasjes en restaurants waar de lekkere tapas je rond de oren vliegen.

Dan is er nog de haven die super gezellig is en omgeven door een mooie markt en wederom gezellige restaurantjes en winkels. Overal waren de mensen opvallend vriendelijk en behulpzaam wat met een kindje soms handig kan zijn. Met kleintjes naar Malaga gaan is zeker en vast te doen, maar kies misschien zoals ons voor een verblijf met zwembad. Af en toe een duik in het frisse water kon Jack zeker smaken en was een welkome afwisseling op kuieren door de stad voor hem.

Verder waren we eigenlijk in Malaga met als doel het huwelijk bijwonen van onze goede vrienden Magalie en Jeremy en ook dat was prachtig (wederom volg mijn Instastories daar kon je dit op de voet volgen!). Omdat we Jack mee hadden stelden mijn ouders voor om mee te gaan en het werd dus meteen een family vakantie. Heel fijn om nog eens QT te hebben met het hele gezin en Jack genoot uiteraard met volle teugen van de aandacht van 4 leden van zijn fanclub.

Onze hotspots

Food: ‘El Pimpi’ met de beste tapa’s en sangria

Shopping: ‘Calle Marques Larios’ (of de doekenstraat zoals Jack het noemt). Veel ketens, gezellig en overdekt met doeken om te

verfrissen, maar doe zeker ook de straatjes errond voor gezellige kleinere winkeltjes.

Strolls: De haven ‘Muelle Uno’ (prachtig die witte overkoepeling) en het oude stadscentrum.

Markt: ‘Mercado Atarazanas’ is prachtig met zijn kleurrijk glaswerk en handig omdat je er de meeste

verse voeding kan vinden. Opvallend hygiënisch ook voor een openlucht markt!

 

Cultuur: ‘Museo Picasso’

View: ‘Castillo Gibralfaro’. Je moet wel eerst twintig minuten stevig naar boven stappen en ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik dit niet gedaan heb met Jack. Het is Niels die er regelmatig naartoe gejogd is (held) en dan ook kon genieten van een prachtig uitzicht. Blijkbaar kan je er ook de bus naartoe nemen wat ik helaas nu pas weet.

Outfit info

Wit kleedje bolletjes, groen rieten tasje, gele aansluitende top, lichtgele losse blouse, top bohemian lichtblauwe streep: Zara (allemaal veel goedkoper in Spanje)

Rieten hoeden: H&M

Jurk Spaans met bloemen, jumpuit rood met blauwe bloemen, roze badpak, rode Spaanse top: NA-KD fashion 

Aansluitende heels zwart: Steve Madden

Jeans short: Bobo Tremelo

Ugly sneakers: Fiamme Footwear

Kleed voor de trouw met blauwe bloemen en rieten mandjes: Les Jumelles Antwerp

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief