WELKOM JACK LEO DE JONCK

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik op het nippertje van mijn eerste boek kunnen bevallen op 2 juli voordat de belangrijkste bevalling zich aankondigde. Na slechts enkele uurtjes in bed na een geslaagde avond brak ’s ochtends vroeg op 3 juli mijn water (bijna vier weken te vroeg) en werd rond de middag met een keizersnede onze eerste prachtige zoon Jack ‘Leo’ De Jonck geboren.

Ons kereltjes meet 47 cm en weegt 2 kg 830 gram. Maar belangrijker, hij is gezond, prachtig en heeft onze harten van seconde 1 gestolen. We stellen het allemaal goed en er zijn geen complicaties.

Wat we voelen voor elkaar en onze zoon is moeilijk op papier te zetten, maar neem van mij aan dat we momenteel overlopen van geluk en verliefdheid op onze eerste telg. Tot snel voor meer verhalen, maar nu gaan we gewoon even gapen naar het heerlijke schepsel dat uit onze liefde ontstaan is.

xxx Niels en Kim

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief