JACK 3 JAAR

Van 0 naar 3 in 100 seconden. Zo voelt het soms, maar ach het is ook wel goed zo, want wat is 3 een zalige en makkelijke leeftijd. Bye bye pampers, hallo school, doei peuterpuberteit en welkom gesprekken die soms al ergens naartoe gaan. Grappige vragen en uitspraken, een mondje dat nooit stil staat en lachsalvo’s waarvan ik soms vrees dat je er niet meer uit zal geraken. How I love you …

Enfin als er wat te vieren valt dan zijn we als de kippen bij en toen ik op mijn Instastories wat foto’s deelde van zijn bday party kreeg ik meteen veel dm’s met vragen. Daarom dit kort blogje en bijhorende foto’s om ze allemaal in 1 keer te beantwoorden 😉

Als we voor Jack een feestje doen hebben we elke keer een thema. We kiezen iets dat op die moment bij hem past en wat hij leuk vindt en dat is voor mij persoonijk makkelijker om daar dan rond te werken. Ik ga meestal gewoon 1 keer naar Action en Ava en

 

 dan heb ik al heel wat decoratie en spulletjes voor weinig geld. De kaders kocht ik ooit eens een keertje in Action en die kan ik elke keer aanpassen naargelang het thema en de gelegenheid. Dit jaar was het thema (hopelijk zag je dat al aan de foto’s :-)) ‘Jungle fever’. Diertjes overal dus …

De taart en cupcakes komen van een meisje dat ik leren kennen heb via de babyborrel van mijn metekindje Louis en is van Lizzy’s little bakery in Essen.

Omdat het ook voor mijn grote vriendjes mooi en gezellig mag zijn heb ik van in Action allemaal verschillende soorten bokaaltjes gekocht en ben ik voor 20€ bloemen gaan kopen. Die heb ik aangevuld met een beetje grassen die ik zelf gaan knippen ben in een wei (er stond echt genoeg!). Niels maakt altijd verse Ice tea zonder suiker voor klein en groot. Hier zijn zijn favorieten:

  • Aardbei en rozemarijn
  • Appelsien en kaneel
  • Munt en honing
  • Bosvruchten

Oh en mijn geel kleedje wilden jullie ook shoppen … dat vond ik bij Zara in Antwerpen.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Let’s meet up on Instagram for lots of laughs together

Yes please

No thanks, laughing gives me wrinkles

Blijf op de hoogte, schrijf je in op mijn nieuwsbrief